Professionele versie

Wil je alle vrijheid in het maken van een fotoboek? Dat kan! Met de professionele versie kan je zelf jouw 36 pagina’s opmaken, in bijvoorbeeld Adobe Photoshop of Adobe InDesign, en deze uploaden. Je kunt inloggen met dezelfde inloggegevens als de normale online versie.

Start nu: https://pro.onsfotoboek.nl

Formaat en snijlijnen

Ons systeem werkt met 4:3 foto’s en het magazine is na het snijden A4 formaat. Maak in jouw opmaakprogramma een pagina aan van 23.0 x 30.7 cm. Houd aan de boven- en onderkant rekening met een snijlijn van 0,5 cm. Aan de zijkanten is de snijlijn 1 cm. Wij adviseren een minimaal pixelformaat van 1500x2000 pixels. Te grote foto’s (meer dan 24 MP) worden na het uploaden automatisch verkleind naar 4500x6000 pixels.

Spread

Heb je een spread? Let dan op de snijlijnen aan de binnenkant van de foto. Na het afsnijden, moet de foto op de pagina’s netjes doorlopen. Kijk ook uit dat door de vouw het midden kan vertekenen. Plaats daarom geen gezichten in het midden. De linkerpagina moet altijd op een even paginanummer staan in het fotoboek. Bij stap 3: Indeling kan je zien hoe de pagina-indeling is en dit eventueel aanpassen.

Professionele versie
Volledige vrijheid met de professionele versie