BTW voordeel bij het maken van een fotoboek

Ben jij een fotograaf?

Als jij een photoshoot doet voor een consument, dan maak jij een factuur met daarop 21% BTW (BTW-hoog).

Maar…

Als jij een photoshoot doet voor een consument EN een fotoboek levert, dan maak jij een factuur met daarop 9% BTW (BTW-laag).
Dit scheelt dus 12% op het eindbedrag. Jij bepaalt of je een hoger bedrag vraagt, zonder dat de consument meer betaald of dat jij een scherpere prijs kan vragen dan concullega’s.

Waarom BTW-laag?

Een fotoboek is een boek en boeken vallen onder de lage BTW. De diensten rondom het totstandkomen van het boek vallen daarbij ook onder BTW laag.
Zie de website van de Belastingdienst.

Waarom een fotoboek bij OnsFotoboek?

OnsFotoboek heeft wellicht niet dat ene fotoboek die jij graag aan jouw klanten levert. Helaas… Wij hanteren slechts één product; A4 staand (21×30 cm) met 175 grams silk papier en een gelamineerde omslag van 350 grams silk papier. En dan is onze software ook nog beperkt. Klopt… Wij willen het maken van een boek zo eenvoudig mogelijk houden en dan krijg je inderdaad minder opties.

Maar wij zijn wel de voordeligste van allemaal! Voor € 18,30 (excl 9% BTW) bestel je bij ons al een fotoboek met 30, 36, 44 of 50 pagina’s. En dit is inclusief verzending binnen Nederland.

Jaarabonnement op fotoboeken

Maak je bij ons 8 of meer fotoboeken per jaar, dan is een ‘zoveel je wilt’-jaarabonnement iets voor jou!

Voor slechts € 90,83 (excl. 9% BTW) kun je een heel jaar lang, zoveel je wilt, gratis fotoboeken maken. Je betaalt alleen € 6,38 (excl. 9% BTW) voor de verzend- en afhandelingskosten per fotoboek.

Waar koop ik dit abonnement?

Log in op jouw account via https://web.onsfotoboek.nl

Ga naar de pagina ‘Mijn account’ en klik op de knop onder ‘Zoveel je wilt’-jaarabonnement.